Viper 27/2

jaa, man gav ju Viper en chans till. Skönt att komma ut men jag gillar inte det stället så mycket längre. Sorry, Viper Man tröttnar ju efter att man varit där nästan varje helg i 1 år. Och så ska man ha studentskivan där också. Vet inte riktigt vad man ska tycka om det. Kanske skippa hela skivan?

Ja, i onsdags var jag ju då ute med Milla, Izze, Ullis och Frida. Det var för lite folk där så det var bara övervåningen som var öppen. *snyft*  Men det var kul med lite rock och gamla låtar! Så slipper man stå & shaka hela kvällen.
Juste, och så träffade man Jenny och Annelie där också :) Stammisarna...

                      
  Jag, Milla & Frida                    Izze & Milla                Izze, Frida, jag & Milla


                    
      Ullis & jag                           Izze & Milla                           Dansgolvet


Haha, blev tydligen mycket pussande den kvällen ;)

Jag, Ullis och Frida gick ganska tidigt, till Donken där bredvid och åt lite pommes och glass! Där träffade vi Ullis dubbelgångare (mentalt, inte utseendet) En kille som var PRECIS som hon, en besserwisser! Haha kul det skulle vara att va instängd med dom två i ett rum ;) NOT!

Men helt ärligt talat! Jag förstår inte hur vissa människor tänker när dem klär på sig på mornarna! Eller innan dom går ut. Kollar dom sig inte i spegeln innan eller?! Herregud! Jag blir äcklad..

Utgång!


Jag, Milla, Izze, Ullis och Frida ska ut & röja.



Jag och Ullis är ju så sorgliga... Hittade du några guldmynt i soffan? ;)

Fortsättning

Ber om ursäkt till alla drabbade igår kväll.

Tre års längtan...

Nu äntligen, efter 3 år, bjöd Ulrika hem oss på middag.
Så jag, Empa och Linda trallade dit för (en misslyckad) tre-rätters och spel! (Och lite vin var också inblandat)
Toast Skagen, lök och köttfärspaj och så hade hon försökt göra någon chokladgrej, eller vad det nu var, men det misslyckades så det blev chips och dipp till efterrätt :)

Sen blev det spel. Våghals: Sanning eller konsekvens, Absolut överens, TP och När och fjärran.. Dom två sistnämnda var dock alldeles för svåra för oss.

              
           Våghals                      Linda blöder            Så här ser Ullis           
                                                näsblod                 ut när hon kommer       

     
"I´m so nasty"             Och lite rött
                                       och vitt


Tackar för en jättetrevlig kväll!

PS. Ullis blev lesbisk ikväll!


Tråkigt eller tråkigt

Ja, ännu en helg avklarad.
I fredags fyllde Nina 20 år! Grattis grattis, kärring! :) Så det var ju fest såklart! Underbart att träffa alla krumelurer igen! Nina, Cicci, Putte, Niko, Maiju, Märsta-pojkarna och så självklart älsklingen, Emma. Lite fulla va? ;)
Mycket snack, dans, hångel och det kanske absolut viktigaste: alkohol!  Iaf för oss finnar..
Tyvärr, så blev det en tidig hemgång för mig än en gång. Åldern börjar komma ikapp, tillsammans med latheten..

                                                            
                     Nina röjer!                                     Snack i soffan!                                    Dans!

                                                             
                                                        Och så hade tydligen alla deckat
                                                         där på morgonkvisten nån gång


Annars har man väl inte gjort så mycket. Gårdagen gick åt att ligga i sängen (samma sak idag). Fast på kvällen kom man ut iaf, promenad, sitta bakom Ladan, "vindskydd" eller hur?!. Vattenpipa, och säng och tv igen.. haha vilket liv man har!


Grattis Nina!

Idag blir lilla Nina gammal! 20 år :) Det är ju nu riktiga livet börjar.
Systemet för dig, hur känns det? Du kan förvänta dig många samtal av mig det här året ;)

Storm!
Har vi fortfarande inte blivit av med stormarna?!
From kl 6 imorse har jag vaknat då &då av att det låter som om fönstrena ska sprickas.
Blåste som in i helvetet där ute. Men nu när jag är uppe så är det ju helt vindstilla.. Typiskt..



Studentmössa!

Nu börjar det verkligen närma sig!
Vi fick våra underbara studentmössor idag och man känner verkligen att det är allvar.
99 dagar, det går ju hur fort som helst. Och typ hälften av det är lov och annat ledigt...

Nya modet?!
Man fick välja en "kulle" till sin mössa, svart eller guld. Det var något nytt i år. Det är en tyggrej som man kan dra på mössan, så att den inte blir smutsig. Ja, det låter vettigt, man kan ju alltid prova... Kanske man slipper alla champagnestänkar på den fina vita sen :)

Men fy fan vad det var fult!


                          
Studentmössa.                                   Med guldkulle.

Solarium

Nu har man bränt sig också. Aj, vad det svider :(
Man vill ju vara fin till studenten, så jag solade idag och brände mig :(
Kul o se ut som en nyfångad räka!

100 dagar!

Idag var jag och hälsade på den älskade, muntra familjen i Skogås. Vänd upp & ner på minen så blir det bättre :)
Milla och Maiju hade så mycket plugg framför sig så dom tyckte att dom förtjänade en ledig dag. Bra tänkt, men borde inte det innebära att ni pluggar hemma då? (MILLA!) Båda var lite smågriniga idag.  Vi såg på "Våra bästa år" och det fick ju inte deras humör att gå upp heller, men små rökpauser då och då gjorde dock susen. På balkongen verkade dom vara lika glada som vanligt. :)

"Våra bästa år", serien som aldrig tar slut. Den är så dålig och SEG! hur länge ska man orka se på en och samma scen egentligen? men ändå måste man se den, varje chans man får så sitter man fastlimmad framför tv.n och och klagar på serien.

Men en som alltid är lika glad över att jag kommer på besök är ju lilla Roxy. Min lilla tvättsvamp :) Man kan skippa dagens dusch efter att man träffat henne.



Idag är det bara 100 dagar kvar till Studenten! Jävlar vad tiden går fort...

Trä på, sprut, (känn hur den växer!) slut..

Idag fick jag och Ulrika öva på att trä på kondomer :) Och vi fick lära oss om forntidens preventivmedel, så man kan nog säga att det har varit en mycket lärorik dag för oss!

Vi började dagen med att göra korv; därav namnet, det har inget med sex att göra. Även om det blev några sexuella kommentarer, och med några menar jag många. :)
Vi skulle först trä på tarmen (skinnet i korven) på en vevningsgrej, vette fan vad den heter, sen skulle man veva på som in i helvete. och Oh jävlar vilken kramp man fick i armen. Men lite träning skadar ju aldrig, visst?

"Bajskorv, bajskorv, what you gonna do, what you gonna do, when they come for you?" (En ny låt som ni snart får höra på radion)

      
                     Tarmarna               En färdig korv,             Korv                                
och kvarnen.
 
              
   Bilden jag tog efter          Ulrika i sin tarm-mössa
      att Ulrika varit på               (Vickan i bakgrunden)
toaletten.                                                
Spola nästa gång, tack!                                        


Idag fick vi äckligaste maten jag nånsin smakat! "Pressad kattmat, som man sedan kokat", som Vickan sa. Och jag skulle nog inte kunna beskriva det bättre själv. Den enda som åt det var ju, självklart, vår allra egna "Allätare" Andreas! USCH! Heinz och Herbert, nu får ni ta & skärpa er!

(Mar)drömmarnas land

Jag var i Skogås och hälsade på Milla och Maiju. Vi stod på balkongen när Roxy (hunden) kom ut och viftade på svansen och var lika glad som vanligt. Jag blev förvånad över att dom satt munkavel på henne, men märkte snabbt varför. Vesa försökte skrämma med onödiga skämtar och skrattade bort allting. Men Lea pratade om jordens undergång, och man såg rädslan i hennes ögon. Då visste jag att det var allvarligt.


Det har förvandlats till en spökstad. Allt är som vanligt men helt plötsligt fylls hela gården med dimma och Roxy blir helt vild. Hon försöker bitas och skälla och morrar åt alla.


Jag gick bakom huset för att ta bussen till centrum, men märkte att det inte alls såg likadant ut som förut. Istället för gungorna och sand, fanns det nu ett berg med träd och statyer där. Då kom dimman igen. Statyerna började röra på sig och det började blåsa. Jag gömde mig bakom en sten och såg vad som hände. En mans avbild som staty gick runt hejvilt och sköt stenar med sitt gevär. En fågel kvittrade sorgset medan den flög runt i en cirkel över berget. När dimman började lägga sig märker jag att statyerna stelnade igen. Då såg jag även en gnagare som sprang upp på berget och stelnade. Mannen ställde sig med ryggen mot mig, vände sig om med överkroppen, sköt iväg ett skott, flyttade fram vänster benet och sköt ett till och stelnade. (Det gjorde han varje gång.) Jag rörde på mig lite för snabbt, tror jag. För den stelnade mannen hörde hur jag halkade på en sten och han väcktes till liv igen. Han sköt flera skott mot mig, men träffade inte. När jag gömde mig bakom berget, kom en kille i 25-års åldern fram till mig och visade mig några skrifter som var på berget. Det fanns olika bilder och mönster, inget jag sett förut. Han sa: "Du ska hitta en orm med två bokstäver, inom två timmar" och sen försvann han. Jag förstod ju självklart ingenting och var helt panikslagen.


Då såg jag att ett stort hav hade öppnat sig bredvid berget och en ubåt var på väg upp. Jag sprang dit i försök att få hjälp. Där träffade jag killen som hjälpte mig tidigare och även några andra vilsna själar som hamnat fel. Dom försökte förstöra för mig på alla sätt dom kunde, medan killen i 25-årsåldern hjälpte mig i smyg...



En återkommande dröm..


KK

Ja, där rök min nykterhelg..

Efter sammanlagt 4,5 timmes sömn och prat om att ha en nykterhelg för en gångs skull lyckades min kusin ändå övertala mig att gå ut, genom skjuts och gratis inträde. (+ att det var ett nytt ställe för mig)
Vi fick med oss syrran och Empa och så drog vi till KK/Kitten Klub/K15 kalla det vad du vill.  Ett bra ställe, men lite dyrare än vad jag är van vid :P Syrran fick även med sig Love och en av hans kompisar som vi träffade där. Kompisen var lite crazy, psykopat som Empa kallade honom haha.
Jag och Empa gick mellan baren, dansgolvet, toaletten och att röka hela kvällen. Ibland sprang vi även på kussen eller syrran ;P Vid.. jadu, vad var klockan då? halv tre kanske? ville kussen åka hem så vi drack upp det sista och gav oss iväg. Syrran satt och skrek hela vägen hem och kussen blev lite småirriterad.

image4
Syrran och jag


När vi lämnat av Empa så ringer hon mig och säger att hon såg en stor, jävla, fet råtta (hennes ord, inte mina) Hon hade hoppat till och trodde att vi såg det så det var nog därför hon ringde? För att förklara vad som hände haha.

Man träffade ju några gamla bekanta också under kvällens gång.

Spelkväll

Igår hade vi spelkväll hos Marcus. Jag, Marcus, Ullis, Vicky och Timmy.
Vi började kvällen med twister, och sedan rökte vi vattenpipa. :) Fortsatte kvällen med "A la carte" och sen "Absolut överens" (vilket jag sög på) Det var iofs inte det enda jag sög på den kvällen..
Vi hade två dåliga förlora med oss så vi fick inte spela "Risk", men någon dag måste vi lära Vickan :) Och två (+ jag emellanåt) som inte riktigt koncentrerade sig på spelet. haha
Men det var en rolig kväll, något vi kanske kan göra om någon gång? :)

image3
Jag med Vickan hängades över mig


Hur länge klarar man sig med 3,5 timmes sömn?

Nu ska jag laga lite mat, ris, savoykål med gräddfil och creme fraiche (MUMS) och nåt kött var det till också. Sen tänkte jag sova middag.. ZzZzz

Shotta

Börja dagen med en shot, så löser sig allt, ska du se

Självbild

Man får gilla det lilla man har, även om det inte alltid är det mest positiva.

Valentine

Ja, idag är det ju då "Alla hjärtans dag", då alla ska hitta sin Valentine och sitta och gosa framför tv.n med en massa choklad och gelehjärtan. Och visst kan det vara mysigt, men det är ju en helt vanlig dag precis som alla andra.
Jo, visst jag skulle säkert också mysa framför tv.n med min älskade i såna fall men det betyder inte att jag ändrar åsikt för det. "Ja, det är så alla singlar säger" tänker ni säkert nu. Men jag skulle tänka likadant även om jag hade någon. :)

Jag märkte att alla är lite extra "kära" idag. Det finns redan så mycket krig, hat och andra elakheter i världen. Kan inte alla vara lika kärvänliga alla andra dagar också?

Det ska inte behövas någon speciell dag för att visa sin kärlek.


Revansch!

Idag blev det två omgångar av "Risk" efter varandra.
Första omgången var det jag, Emelie, Ulrika och Marcus och det gick inte så bra för någon. Efter en lång stund av blod, svett och tårar blev alla lite smågriniga och Emelie och Marcus gav nästintill upp. Marcus tyckte att det var bäst att låta soldaterna dö snabbt så dom slipper lida så han krigade mot starka länder i hopp om att dö, men samtidigt försökte han göra det lättare för Emelie så att hon skulle vinna.
Till slut fick Ulrika utbrott och ville inte spela mer. Det blev jordbävning och hon kastade vapnen på Marcus (alltså tärningarna dårå ;)) Hon blev riktigt förbannad och det blev inte bättre av att jag sitter mittemot henne och asgarvar.. Men det var ju faktiskt lite kul, måste du ju erkänna Ullis?!

Sen tog vi en rök & kiss paus och Emelie drog sig hemåt. Jag, Ulrika och Marcus gjorde lite té och tog en omgång till. Den gången gick det bättre för allihopa men till slut tog jag hem segern! Efter många försök att erövra länder från Ulrika lyckades jag till slut att få ihop mina 18 länder med minst två arméer i varje land! Där fick du! HAH!

Ja, och idag blev catfight, faktiskt! Det var några katter som bråkade utanför haha :D Inte riktigt sån catfight jag hade tänkt mig men ändå..

Tandläkare.

God morgon alla glada!

Idag var jag hos tandläkaren 8.15. (ingen sovmorgon för min del:() Allt gick bra, inga hål :)
Men han började prata om att jag måste skaffa en ny tandläkare på slutet av 2009, början av 2010, senast! Ja, gud vad jag känner mig gammal, nu får man inte ens gå till Barn-och ungdomstandvården nå mer :(

Men äsch! Är det inte vid 20 livet börjar, eller vad säger ni?! :) (om inte, så kan ni väl iaf dra en liten vit lögn för att muntra upp mig ;))

Nu har jag sovit en timme och 45 min, så jag är pigg och alert! Plugg, plugg & ännu mera plugg :) Och sedan.. "RISK", med dom där jävlarna. Snart blir det catfight om vi fortsätter med spelet ;)

Adjö!, my fellow dirtbags!

"Houston, we´ve got a problem!"

Kom precis hem från Marcus. Var där och spelade lite "Playboy Mansion" (Sims med sex) ;)
Och så kollade vi på "House" och slutet av "Armageddon". Eller jag missade ju den sista kvarten för att jag skulle hem, men man kan nog lista ut det själv. (Det är ju en film, hallå! ;))

Nu sitter jag här och äter mina flingor, sen är det dags att besöka drömmarnas land. :)
Tidig uppväckning imorgon. På min lediga dag :( Har tandläkartid 8.15. Usch! Sen ska jag plugga lite och sen är det dags för "Risk" igen :D Hoppas Victoria och Emelie kommer också! REVANSCH!

Ja, jag avlsutar dagen, eller börjar kanske, klockan är ju över 00.00, med Godnatt och adjö :)

Tankar kring livet..

Ibland vill jag bara krypa till sängs, gömma mig under täcket, där ingen kan nå mig. Men nej! vad fel jag hade; Alltid hittar du mig, och varje gång kryper du in hos mig. För du finns i mina tankar 24/7.


Jag kan fylla ett hav "bara" genom att fälla en tår för var gång du sårat mig. För var gång du lämnat mig. Och för var gång du gett upp hoppet om livet. Är ett "Förlåt" för mycket begärt?

"..Did you think I'd crumble, did you

think I'd lay down and die.."


Du är värd allt och inget. Men jag är inte skyldig dig någonting. Du har fått så många chanser, men aldrig har du visat dig vara bättre. Och snart tar mitt tålamod slut, även om jag redan gett dig alldeles för många, tyvärr..

"..Weren't you the one who tried

to hurt me with goodbye.."

Men en sak har du dock lärt mig; att aldrig behandla någon så här.. Inte ens dig.

"..And I grew strong,

and I learned how to get along.."


JAG är mycket starkare än vad du är, vad du har varit och vad du nånsin kommer bli.

"I will survive.."


DU är den jag borde älska mest av allt och alla. Men du gör det omöjligt för mig..

.."I'm not that chained up little

person still in love with you.."


Jag har bara en sak kvar att säga dig: Lev livet idag, för jag är inte så säker på att morgondagen finns för dig.


Maaat...

Jag är sugen på kebab med ris, utan kebab :)


...

En onödig fråga : "Hur mår du?"
Alla ljuger ändå...


Slaktare

Krossade ben och blod överallt!
Ja, idag har man slaktat duvor! Dom där som flyger runt i T-centralen, ni vet ;)
Jag fick hacka mig genom benen, pilla ut inälvorna och blodet bara skvätte! Usch, vad äckligt!
Ulrika, stackarn, hade iaf en mental begravning för dom :)
(Ja, juste.. Måste bara påpeka att dom VAR redan döda innan jag började, så hjärtlös är jag ändå inte...)

Erövra och utrota!
Idag spelade vi "Risk" efter skolan igen, jag, Marcus och Ulrika. Lite bättre gick det men det blev inte riktigt payback än, inte, Vänta bara! ;) Jag blev inte helt utrotad den här gången iaf men var på god väg att bli det.
Som tur var så ringde syrran och bad mig hjälpa henne att välja ut en hamster så dom flesta av mina soldater överlevde idag, Muhaha.
Hon köpte en söt, vit, liten grej, som påminde lite om Stuart Little. Ja, jag vet han är en råtta men ändå..
Ska fixa bild på den lilla filuren någon dag, så får ni se :) Förslag på namn, någon? Det är en tjej (vad heter det i hamster-världen?) och är vit och tjock och jättesöt!

1/3, bättre kan du!
Var och tränade nyss. En timmes gympa, jävligt skönt var det! Jag känner mig så duktig som hållt detta med träningen! Hade det som nyårslöfte.. Dom andra gick ju åt pipan haha!

Sant

"Glöm dina bekymmer,
Imorgon kommer nya"

Viper, viper, viper

Usch då, utekvällar är inget för mig, föredrar en bra hemmafest..

Billigt & bra finns, men man har ju tröttnat.
Sen finns det dyrt, dyrare och dyrast.
Men är man fattig så är man..




Kanske börjar man bli gammal..?


Ögonkontakt, tack.

Huhu! (Det ord ni Lkpg.are gillar så mycket ;))

Det här har varit en jobbig vecka. Men idag känns allt mycket bättre! Jag och Emelie vågade till slut dra undan Victoria för att prata om förra fredans incident. Och det gick ju bättre än väntat. En vecka av ignoration är nu äntligen över! Skönt nu när du inte längre undviker oss. Jag har nog aldrig varit så glad över att någon tar ögonkontakt med mig, haha.
Första bråket på snart 3 år :( USCH, låt oss aldrig bråka mer! *älska*
Snart är det ju dags för studenten, flickor och pojkar! :)

image1




Idag åt jag, Vicky, Ulrika och Marcus på restaurang Sågbäcken. (Den i vår skola, ja.) Förrätten var väl inget att skryta om men varmrätten och efterrätten var jättegod! :) Lite seg service var det också, om man ska vara ärlig. Och till slut så blev Ullis lite förbannad. "Kan vi få vårat té nu?" haha, ta det lugnt, lilla du :)
Jag märkte idag att man tydligt kan se vad Ullis tänker. Som när vi fick kaffekoppar till teét istället för dom där söta gröna muggarna. Haha, du är ju så gullig

Väntar på rematch i "RISK". Och nästa gång ska vi vara sex st!


Ikväll blir det utgång, Party On, Dude



aj aj aj...

Ja, nu har man varit ledig i två dagar, jätteskönt! Får bara ta det lugnt och sova ut. :) Eller inte igår dårå. Satte klockan på halv 9 och gymmade med Marcus på morgonen. Svettigt var det, och mjölksyra i hela kroppen. Men ändå får man en sån underbar känlsa efteråt :) (inte idag dock, har sån träningsvärk i benen och axlarna!  men då vet man att man jobbat iaf, man måste tänka positivt)
Sen hade jag tid hos frisören, Viktoria's vid Huddinge Sjukhus. Hon är jätteduktig och trevlig :) fick en grym frisyr och ett armband på köpet :) (mamma och syrran är stammisar där så ;)) Men henne kan jag rekommendera! Och dyrt är det inte heller. Så alla fattiga studerande; gå dit och se vad ni tycker!
Efter det träffade jag Empa och Marcus i centrum, tog en fika på donken, delade på en pizza och gick hem till Marcus. Spelade "RISK". Gick bättre den här gången! Tyvärr så var inte Ullis med, henne ska jag döda nästa gång! :D So watch your back! haha.
På kvällen gjorde jag väl inte så mycket, satt vid datan ett tag och lade mig tidigt, var så trött!

Jag slog huvudet i väggen inatt! Inte skönt. Jag trodde jag låg vid kanten och skulle vända mig om och rulla till andra sidan; ligga mot väggen. Men jag var tydligen redan på den sidan och när jag vände mig om så slog huvudet i väggen istället. HAHA, träskalle. Men jag somnade om snabbt, med lite huvudvärk. Men som tur är så var den inte kvar på morgonen, och inga märken i pannan heller :D

Imorse fick jag sova ut iaf. Vaknade 11.10. Har varit hemma hela dagen..
När jag vaknade kände jag mig så äcklad av mitt rum! haha, så som det såg ut, som om en bomb hade exploderat! Så har det iofs sett ut i flera månader nu, men imorse klarade jag inte av mer så jag började plocka undan lite kläder, papper, smink och glas. Nu är det fullt i köksskåpet igen! Och tomma vodka och cider flaskor som stog på skrivbordet och skräpade fick jag äntligen ut. haha Ja, jag lever som en gris...
Det ser inte så mycket bättre ut nu egentligen men lite bättre är det, beboeligt. Man måste förnya svenska språket ibland ;)
Sen lagade jag mat, spaghetti & köttfärssås. (Millas variant, men utan vitlök :( hade ingen hemma och orkade inte gå till affären, det är ju så långt ;))

Ja, nu vet jag inte vad jag ska göra. Funderade på att träna, men ingen vill följa med mig och det är inte roligt själv. Kanske gör lite hopp och sit-ups hemma istället. Sen tänkte jag ta ett bad med levande ljus och lugn musik. Mysigt, mysigt.

Otursdag..

Ja jävlar vilken otur man kan ha,

Dom utrotade min armé på direkten! Du lär ju iaf ha fått krigsskada! Rätt åt dig ;)
Jag som skulle erövra Afrika och Nordamerika hade ju inte en enda fot i någon av kontinenterna efter ett tag. Inte ens ett lilltå fick plats där! Istället fick jag nöja mig med en enda soldat i Sydamerika. Lyckat!

"en sista sista" så söt:)

ja, en sista liten grej kan man väl skriva för dagen. (för du så gärna vill det ;) ) haha
man blir väl bara irriterad om nån skriver så här ofta. speciellt när personen som skriver inte har något vettigt att säga ;)

Det är ju ganska grymt hur lika vi tänker. "two bodies, one mind". Tänk om vi bara kunde höra varandras tankar också. Använda sig av telepati. Skulle slippa använda den där cancerframkallande tegelstenen. PLUS slippa räkningarna :D vad man skulle tjäna på det!

Hmm.. Kanske man ska hälsa på trollen någon vacker dag nu igen...

Jaa, nu ska jag dra mig tillbaka för ikväll.. Natta kudden en stund :) God natt!



kärlek <3

ja, nu kan man ju inte ens slita sig från det här.. :P
nu har iaf ätit min brända sockerkaka, det blev jättegott faktiskt! med lite sylt och vaniljsås till så kände man inte den brända smaken HAHA!

Jag läste precis en kompis blogg, (hihi, fick en till att börja skriva blogg) och kom på en sak jag skrev i min dagbok för några dagar sen. Så nu tänkte jag tillägna några rader till två av mina barndomskompisar M & M <3

Vi har känt varandra så länge, kommer inte ens ihåg en tid då vi inte gjorde det. Och det vill jag inte heller :)
Vi har gått igenom så mycket tillsammans, mest positiva; som tex alla resor vi gjort tillsammans (Kanarieöarna, kryssningar och camping), alla fyllesnack på toaletten och alla gånger någon av oss skämt ut sig på ett eller annat sätt :). Men även tråkiga saker; som tex det som hände nu i höstas/ julas :(  Men alltid hittar vi tillbaka till varandra! Det är riktig kärlek! Småsaker kan inte splittra oss, eller hur? Och inte större saker heller ;P

Ni måste stå på er! Det har ju minstingen precis lärt sig, stolt över dig ;) Det är jag över er båda!
Och andra "M".et (hade låtit mycket bättre på finska, haha) har alltid varit så stark att jag riktigt avundas henne! Men på ett bra sätt.
Nu har jag verkligen insett hur lycklig jag är över att ha er i mitt liv! Vet inte vad jag skulle göra utan er.
Älskar er över allt annat! <3




Och Empa! Du är redan stark nog för det. Ju längre du väntar, desto svårare blir det. Vi alla älskar dig och finns här för dig! <3




beroende

nu är jag redan beroende av det här :P.

Det blev ingen sockerkaka än, den står i ugnen nu. Så jag satt kvar och undersökte bloggen lite. :)
Fick lite hjälp av Amanda med design och sådant, TACK älskling! :) Vet inte riktigt hur allt ser ut men det är säkert bra. :P


Det är nu jag har insett hur falska människor verkligen kan vara. Såra, utnyttja, ljuga... Att man inte tänker på andras känslor! Jag har själv varit med/ fått höra så mycket av olika personer på sistone, jag förstår inte vad det är som händer... Det är ju nu vi borde ha "the time of our lives" Måste ni förstöra det?!
Jag är så glad över att ha vissa i mitt liv, ni vet vilka ni är. (ja, du också, även om vi går igenom något just nu :( )

Visst, jag är ingen ängel, jag heller, men jag vill iaf deras bästa!



OH NEJ! Jag glömde kakan i ugnen! *springer iväg*

Äntligen!

Nu har man äntligen skaffat blogg då. Så som alla har tjatat :P
Vet egentligen inte varför jag skaffade det, jag har inget att säga ens, men får se hur det går, hur länge jag orkar :)

Man läser ju alla andras bloggar och vissa skriver så smarta grejer att man själv känner sig dum bara man läser dom.. Alla har väl sina "smart-moments", iaf jag. (kan man ju alltid hoppas ;P) men alla andra verkar ha dom hela tiden nuförtiden.. HAHA smarta människor kallas det ;)

Ja, det här var nog ingen bra idé, det här med blogg. Jag bevisar bara hur dum jag egentligen är :D

Aja, nu ska jag gå och äta lite sockerkaka. Kanske skriver något senare/någon annan dag :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0