Slampor

Det är mycket snack om slampor nu förtiden. Iaf i mina tankar. Var går gränsen till att vara slampa? Är det vid 20? 30? 50? Eller är när man haft över 2 one night stands med killar man inte känner. Eller är det när man skryter om sina sexpartners, oavsett hur många/få de är.

Vem är det som egentligen bestämmer det? Är det samhället? Tjejer ska ju inte ha sex hur som helst. Är det det motsatta könet? Är det dina föräldrar eller vänner? Eller är det DU själv?


Jag läste en jättebra artikel i Vecko Revyn för ett tag sen. Eller det var kanske mer som en insändare. Har inte riktigt koll på dom olika texterna i en tidning.
"Plocka fram din inre slampa" hette texten i alla fall.

Där skriver Anders om hur han kom fram till att han är slampa och att det är något man ska vara stolt över.


"Slampor är lite smartare, snyggare och roligare än andra. Helt enkelt lite bättre människor."


Och varför det då? Varför ska man knulla runt med allt och alla, kan man inte hålla sig till bara en? Ja, det finns många sådana frågor, men varför skulle inte det kunna vara sant? Man får ju släppa loss, bli av med hämningar. Man måste inte känna sig instängd i ett förhållande bara för att få njuta.


"Slampighet handlar egentligen bara om ett enda ord: Ja"

 "Nej' är ett litet deprimerande ord som är raka vägen till ett tråkigt och bittert liv av ingenting. Därför muttrar de i sin bitterhet ord som 'slampa', som till sitt yttre är ett förtalat och fult ord, men som bakom bokstäverna rymmer något oerhört vackert."


 

image96

Det gäller bara att skydda sig mot allt som finns där ute i världen. Allt från klamydia, till hiv, till oönskade barn.


Kommentarer
Postat av: Nina

varför överhuvudtaget alla dessa etiketter på människor.. slampa, fin/ren, hora, korkad, bög, lebb, smart etc.? Är det för att man ska kunna identifiera sig sj genom att stämpla andra till något man sj inte är?

Nej, ja tycker inte man ska stäpla folk hur som helst. Människa som människa, hur man sen är i sitt sexliv eller något annat spelar väl ingen roll för hur man är som person, som medmänniska.

:)

2008-04-09 @ 20:41:25
URL: http://ninisss.blogg.se
Postat av: Marcus

Bra skrivet anne!

2008-04-14 @ 20:59:05
URL: http://www.Nicolson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0