Styckning

USCH! Idag hade vi styckning i skolan. Läraren hade beställt in fåglar och kyckling. Några av de skulle vi binda fast. (glömt bort vad det heter, REDAN) Andra skulle vi rensa och stycka och få all kött. Victoria var den första som reagerade, sen jag, Ulrika och Moa. Vilken stank! Jag samlade ihop mig och fortsatte rensa fågeln med kväljningar och tårar i ögonen.. En riktig doftupplevelse fick vi idag. Speciellt när läraren hittade de gamla musslorna från förra veckan!


Igår gjorde jag klart och lämnade in min sista uppgift i skolan! Slut med det nu! Wohoo *stolt* Efter det åkte jag hem och vilade lite, solade vill bli brun! Sedan åkte jag till Skogås, hälsade på lilla Ulrika. Skulle slinga hennes hår. Lite tortyr på köpet, fick hon. Körde med slinghätta så det var ju riktigt kul, payback muhaha.


Hälsade också på familjen S. Satt på balkongen en stund och pratade om studenten och framtiden. Och snodde lite kläder när jag ändå var där. De fixar allt! Tackar, tackar



Flytta hemifrån

Ja, gud vad underbart att bo själv.
Syrran min är i Finland så jag har fått bo hos henne nu i några dagar, för att ta hand om hennes lilla zoo hon har där hemma, och jag måste säga att det är helt jävla underbart! Även om det kan kännas lite ensamt ibland så är det något jag verkligen ser framemot.
att flytta hemifrån

Nu är det mesta klart i skolan, betygen sätts nu i veckan.
Jag har en sista grej i finskan imorgon. Sen är allt överstökat! :)
Snart blir det studenten.. Endast 11 dagar kvar!

Oi, maamme Suomi, synnyinmaa...
Finland tog brons igår! Hoppas ni alla finnar firade ordentligt.
(Jag hade inte orket till det. Jag var fortfarande bakis från i fredags...)


I fredags blev det lite för mycket av allt. Förlåt till alla inblandade!

Bajsplugg

Håller på med religionsuppgiften, men förstår inte riktigt vad man ska göra. Så jag springer bara fram och tillbaka mellan sängen och datan istället. Tänkte att jag skulle skriva några rader nu när man ändå sitter här. hehe

Kan ju berätta om helgen..
I fredags var vi hos Empa och grillade och drack lite. Trevlig trevligt :)
I lördags var jag hos Emma och grillade. Skulle grilla spett men det gick inge vidare så det tog några timmar innan det blev klart. Hann sjunga Singstar (Emma sjöng, jag kollade på) och lyssna på musik och snacka om allt möjligt och t.o.m hungern försvann på väntan på maten. Ingen kunde fixa sprit så det blev nyktert, somnade på balkongen till Emmas fniss när hon satt och busringde till alla. Dagen efter kände man sig ändå bakis (?!) kul att må så när man inte ens druckit något..

Sista veckan nu innan betygen sätts, sen kan man ju lika gärna skita i allt om man vill. Skönt skönt :) Men mycket att göra den här veckan, men det är ingen fara, efter fredagen är allt lugnt igen.

Jaja, lite om mitt liv. Sluta säga att att jag är tråkig för att inte skriver något, kalla mig hellre tråkig för att inget händer HAHA.

Dags för religionen igen då. Kanske kommer på något vettigt att skriva nu då. Håll tummarna!

party och ännu mer party?



Har varken haft ork eller lust att skriva här på ett tag så tänkte att det kanske är dags att kladda ner några rader i bloggen nu då.


Sammanfattning av den sista tiden:

Supa, supa, supa och... ja supa var det ja..

Sena kvällar med alkohol och god sällskap. Grillning och vattenpipa ute i trädgården.


30 april, valborg, mösspåtagning.

Möts i skolan vid 11.30. Tar på oss mössorna, dricker alkoholfri cider och chokladmousse och äter lite grillad korv. Beger oss till News för att ta några cider. Och fylla blev det. Springer runt i Huddinge centrum för att hitta en toalett och fortsätter sedan mot Kebabtorget. Sen bär det av till sängen. Lagom bakis till kvällen, då det blir en trerättersmiddag och fest. Bakfylla, illamående och trötthet, nej då orkar man inte dricka. Blev en tidig kväll för mig.


image99
Victoria, Ulrika, Emelie, Erica, jag, Marcus

I söndags träffade jag mina små änglar i Skogås. Länge sen sist. Mycket snack och vatten ute på balkongen. Snack om både framtiden och dom gamla goda tiderna då man inte hade några bekymmer alls. Alltid lika kul att hänga med er ;)


23 dagar kvar till studenten! 12 skoldagar kvar! Mamma mia, makaronetto! Mixed feelings...


RSS 2.0