Tråkigt liv

Dags att uppdatera bloggen kanske?
yes yes.. Jag har inte riktigt haft lust att skriva här på senaste tiden. Funderar på att ta bort bloggen helt faktiskt.. Händer inte så mycket nytt i mitt liv så vad ska man skriva egentligen?

Vad har då hänt? Bra fråga, det skulle jag också vilja veta :)

Studenten har jag ju redan skrivit om. Milla och Maiju tog studenten ungefär en vecka efter mig. Grattis grattis! Välkomna till arbetslivet (där jag fick slita i en hel vecka utan er!! NOT) Blev lite firande där.. Sen har jag jobbat på Annas pepparkakor, skött butiken där och haft hand om etiketteringen. zZzZz.. Nerå, man ska väl inte klaga, pengar och nåt att göra iaf :)

Och så var det midsommar. Grillning, supande och femkamp hos Marcus. Det var trevligt, även om man inte blev så full som man hade hoppats på *skoj skoj* Resten av helgen har man legat på soffan hos syrran och sett på tv och film. 7 filmer på tre dagar ganska lyckat va? :D

Imorgon åker jag till Finland med pappa och kusinen, ska hälsa på släktingarna. Kommer hem om ungefär en vecka. Jani skulle fixa hemresan så någon gång nästa vecka blir det väl :)

Planer inför juli då?
Jag hade velat ta sista minuten med några kompisar, men ingen har pengar eller tid :( så det blir att sitta hemma en hel månad innan man börjar jobba heltid i augusti. hehe nejdå vi har pratat om att ta helgturer nånstans så hoppas att det blir nåt av det :)

Pussar och kramar!

Jobbigt


Jag orkar inte med det här..


Lust



Viljan, att ligga kvar i sängen hela dagen, var stor

Mysigt, mysigt




Bilder

        
        
   
 
      
 

Jävlar, vilken helg!

Kortfattat om helgen.

Fredag: Mottagning. De flesta släktingarna från Finland kom, trevligt trevligt!

Smörgåstårta, princesstårta och gräddtårta. MUMS! Vin och öl bjöds det på också. Det var kul att alla var med alla, även om de inte förstod varandra så bra. (Victoria och Terttu! Hahaha) Kvällen fortsatte med att jag, Milla, Maiju, Jani, Vickan och Ulrika åkte till Huset i gamla stan. Det blev tidig hemgång men jag hade kul ändå! Tackar till Jani som skjutsade oss och bjöd på drinkar!


Lördag: Victorias mottagning. Underbart god mat! Bordet var fullt med allt möjligt och ute i trädgården stod Vickans bror som grillade. MUMS! Trevlig kväll, jag var bara för seg efter fredagen så det blev inte röj för min del. Funderade på att gå ut igen men det var nog ingen som hade riktigt lust till det. Roligare att sitta och mysa i trädgården under värmelampan, med några av de närmsta.


Söndag: Skansen med släktingarna. Djur, gamla hus och picknick, riktigt mysigt var det! Gick runt i solen i en evighet, kändes det som. Helt slut var man när man kom hem. Tänkte att jag skulle ta det lugnt den kvällen, men huset fullt med finnar. Vad tänkte jag på!?! Haha


Måndag: Gamla stan med släktingarna. Det gick några timmar där också. De köpte de sista, vi åt på lunch på stortorget och fortsatte mot Viking Line terminalen. Dags att åka hem!
 Efter det hade jag och Victoria myskväll hos henne. Filmen Hairspray, chips, öl, och vodka. Filmen var faktiskt ganska bra (kan bero på onykterheten) Sedan bar det av hem. Min sköna säng! Äntligen fick jag sova i den. (Har sovit hos syrran nu i helgen så att alla skulle får plats att sova)


Ja, får se om det blir nyktert ikväll då. Har inte riktigt kunna hålla mig de här dagarna. hehe


Bilder kommer senare.


På torsdag är det M & M.s tur. FÖR NI SKA TA STUDENTEN! Nervöst?


What's cooking, good looking?

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN,
FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEEEEN, FY FAN VAD VI ÄR BRA!!!


Ja, nu har jag inte skrivit på ett bra tag. Har varit lite upptagen med studentfirandet.
Nu är det tyvärr slut med det så jag har tid att blogga igen.


Torsdag: Studenten! Champagnefrukost hos Linda (tackar för att vi fick vara där!)  En bunt samlades där för frukost, champagne och jordgubbar. Signade mössorna och skålade för de tre åren! Sedan drog vi vidare till skolan där vi fortsatte dagen med lite alkoholfritt cider och macka. Sjöng till vår mentor, fick våra betyg m.m. Sen gick vi till aulan, där rektorerna önskade oss all lycka i framtiden. Jag vann ett pris för att jag var så duktig i skolan! *stolt* Sen sprang vi ut till familjerna och åkte flak. Det roligaste jag gjort på länge! Kladdigt blev det.


Jag skulle bara åka hem för att duscha och äta lite men jag däckade på soffan med tallriken i knät. (blev nog lite för mycket alkohol), orkade inte gå ut med de andra så jag gick och la mig. Senare kom syrran, kussen och hennes kille hem och väckte mig så jag firade en stund med dom innan jag la mig igen. Rolig student. *NOT* sova bort hela dagen :(


RSS 2.0