Maraton!

Dagen spenderades med bejbi. Mycket spring fram och tillbaka och pengar som slösades. Efter bara några få image69timmars sömn var det inte det mest uppfriskande valet... Först åkte vi till Hagsätra där Emma fick tömma sammanlagt tre bankomatkort för att få ihop tillräckligt med fickpengar till sin resa till London.

Därefter fortsatte vi till Skärholmen där hon växlade pengarna till pund och pengabunten minskades rejält. Sen sprang vi runt i alla slags affärer i försök att hitta något Emma kunde spendera sina sista svenska kronor på, men förgäves.


 

Illamående försökte vi sedan hitta något gott att äta, men fann inget som tilltalade oss. Så vi bestämde oss för att köra med det vanliga och äta på grillen. Det blev kebab med pommes och extra sås (vilket var lite för mycket "extra", enligt mig) som till slut fick mätta våra tomma magar. Vi lämnade våra halvuppätna tallrikar på disken när "kockarna" var på baksidan och fortsatte våran maraton med några rundor på Apoteket och Ica, då hon finally hittade det hon behövde. Det hade inte varit lika jobbigt om man hade haft konditionen på högre nivå idag.



Imorgon bär det av till Skogås och familjen S. Lite alkohol, bra musik, gamla roliga minnen som delas i gott sällskap.


Även om klockan bara närmar sig 22 så tänkte jag natta kudden nu. Så himla trött efter dagens spring.


image71 Tack till Emma för dagens konditionsträning och det trevliga sällskapet!image71


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0